Barbera Sanctus Salvatius, Piemonte D.O.C., Vitidautunno,
Teo Costa,Italien
Nummereret flasker. Jordbund: sandet, let leret. Druerne er nøjsomt udvalgt fra vinmarken og en del af druerne tørret på passende steder og vinificeret før 15 december. Kendetegnene ved klimaet i dette område giver halvtørre druer, meget gammel traditionel metode.
Vinen har da opnået en akkurat rødvins vinifikation: lang udblødning med drueskal og gæring i omkring 2 uger under temperaturkontrol, ved ca. 28-30 grader. Efter malolaktisk gæring, lagres vinen efter de rette forskrifter og love i mindst 2 år før den flaskes. Farve: Intens rubinrød. Duft: intens og fyldig med klare noter af vanille,strejf af lakrids, kirsebær, blommer og mandler samt eg. Smag: blød og streng i stilen, god krop, behagelige tanniner. – Et produkt med stil som giver genlyd overalt!